Biokaasuliiketoiminnan asiakkuuspäällikkö

Etsimme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen
Biokaasuliiketoiminnan asiakkuuspäällikköä


Tehtävänäsi on Viafin GAS Oy:n ja Viafin Service Oyj:n palvelutarjoaman tuottaminen strategiamme mukaisesti sopimusasiakkaallemme. Tehtäviisi kuuluu muun muassa:
• Konsernin kokonaispalvelutarjoaman myynti
• Asiakasyhteistyön kehittäminen
• Tulosvastuu asiakkuudesta yhdessä tiimisi kanssa
• Toimia tiimisi esimiehenä

Ketä etsimme:
Osaamisella saavutetaan kilpailukyky, kulttuurilla kilpailuetu.
Haemme joukkoomme luotettavaa ja mukavaa kollegaa! Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta ja esimiestehtävistä. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvaa työskentelyotetta, paineensietokykyä sekä taitoa tehdä nopeita päätöksiä. Eduksi katsotaan biokaasuliiketoiminnan tunteminen.


Tarjoamme sinulle:
Viafin GAS tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa yrityksessä. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen, hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Sen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.
Haluatko liittyä joukkoomme?


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@viafingas.fi, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika: sunnuntai 1.11.2020 asti. Liitä mukaan CV:si.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jarno Anttalainen (jarno.anttalainen@viafingas.fi), puh. 040 554 3840 (16:00 – 07:00 välisellä ajalla kyselyt ainoastaan sähköpostitse)

Lataa
0 0