Sähköasentaja Vantaan toimipisteelle!

Haemme Viafin GAS Oy:n Vantaan toimipisteeseen ammattitaitoista


Sähköasentajaa

Tehtäviin kuuluu muun muassa:
• Kunnossapitotyöt maakaasujärjestelmän parissa
• Tuotantoprosessin kunnossapito

Ketä etsimme:
Haemme joukkoomme oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja mukavaa tiimin jäsentä kasvamaan kaasualan ammattilaiseksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankka kokemus teollisuuden sähköjärjestelmien käyttö- ja kunnossapitotöistä (<20kV) sekä halu tehdä myös mekaanisia töitä. Eduksi katsomme kokemuksen ATEX-sähköasennuksista, UPS-järjestelmistä, automaatiojärjestelmistä ja varavoimakoneista. Tehtävässä edellytetään hyviä IT-taitoja.


Tarjoamme sinulle:
Viafin GAS tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa yrityksessä. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Sen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta työ sisältää matkustamista Etelä-Suomessa.

Haluatko liittyä joukkoomme?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@viafingas.fi, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika: 20.9.2020 asti.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Otto Mänty (otto.manty@viafingas.fi), puh. 040 532 0091 (16:00 – 07:00 välisellä ajalla kyselyt ainoastaan sähköpostitse)
Lataa
0 0