Automaatio-, sähkö- tai elektroniikka-asentaja Kouvolaan!

Haemme Viafin GAS Oy:n Kouvolan toimipisteeseen ammattitaitoista


Automaatio-, sähkö- tai elektroniikka-asentajaa

Tehtäviin kuuluu muun muassa:

• Tiedonsiirtolaitteiden ja -mastojen kunnossapito
• Automaatio- ja instrumentointityöt

Ketä etsimme:
Haemme joukkoomme oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja mukavaa tiimin jäsentä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Eduksi katsotaan, jos olet käynyt mastotyökurssin ja sinulla on mastotarkastajan pätevyys tai sinulla on osaamista mikroaaltolinkeistä, antenneista, tiedonsiirtokytkimistä, reitittimistä ja radiomodeemeista. Tehtävässä edellytetään hyviä IT-taitoja sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa.

Tarjoamme sinulle:
Viafin GAS tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansajohtavassa yrityksessä. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Sen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Työpiste sijaitsee Kouvolassa, mutta työ sisältää
matkustamista Etelä-Suomessa.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@viafingas.fi, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika: 13.9.2020 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Kattelus (anssi.kattelus@viafingas.fi), puh. 044 323 7173 (16:00 – 07:00 välisellä ajalla kyselyt ainoastaan sähköpostitse)

Lataa
0 0