Great Place to Work® -sertifiointi Viafin GAS Oy:lle

Viafin GAS on saavuttanut Great Place to Work® -sertifioinnin, joka on työntekijöiden organisaatiolleen antama tunnustus hyvän työpaikanrakentamisesta. 


-Tämä on meille iso juttu, sillä olemme kuluneen vuoden aikana irtautuneet Gasum Oy:stä, päivittäneet järjestelmiä sekä muuttaneet monia tuttuja toimintoja. Muutos on sujunut ilmeisen erinomaisesti ja siitä kuuluu iso kiitos koko huippuporukallemme, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Jarno Anttalainen

Entä miltä tulevaisuus näyttää?
-Tulevaisuudessa haluamme edelleen jatkaa valitulla tiellä. Nyt tiedämme Great Place to Work® -lähtötasomme. Strategiassamme henkilöstö on yksi painopistealueistamme ja tavoitteenamme olla toimialamme osaavin ja halutuin työpaikka. Kun organisaatiossa henkilöstö kokee aidosti työyhteisön toimivan, niin se varmasti näkyy ulospäin. Olemme asiakkaitamme varten ja erinomainen asiakaskokemus lähtee organisaation sisältä - työntekijäkokemuksesta. Emme hakeneet Great Place to Work® -sertifiointia sertifioinnin vuoksi, vaan se antaa perustan kehittää toimintaamme tavoitteen saavuttamiseksi, Jarno kiteyttää.

Great Place to Work® -sertifiointi
Great Place to Work® -sertifiointi perustuu globaalien standardien mukaiseen Trust Index © -henkilöstökyselyyn, joka selvittää organisaation luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumisen työntekijöiden keskuudessa. Sertifiointi myönnetään organisaatioille, jonka Trust Index © on vähintään 70 %. Sertifiointi on voimassa vuoden kerrallaan.

Lue lisää Great place to work sivustolta!

0