Sähkö- ja automaatioasentaja, Imatra

Tuotamme kattavasti erilaisia kaasunkäytön palveluita asiakkaiden tarpeisiin

Tarjoamme ammattitaitoamme kaikkiin maa- ja biokaasun sekä nesteytetyn maakaasun käyttöön sekä elinkaareen liittyviin asioihin. Meiltä saa niin kaasulaite- kuin palveluratkaisut suunnittelusta kunnossapitoon asti. 

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Mäntsälässä, Lempäälässä, Kouvolassa ja Imatralla. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Palvelemme teollisuutta, siirto- ja jakeluverkkoyhtiöitä, biokaasulaitoksia, kaasun liikennekäytön tankkausasemia, rakennusyhtiöitä, matkailu- ja ravintolayrityksiä sekä taloyhtiöitä. Työskentelemme sadan osaavan ammattilaisen voimin, ja turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta.

Kuulumme Viafin Service -konserniin, joka pitää huolta suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä ja toimintavarmuudesta. Tätä kautta meiltä löytyy myös vahvaa erikoisosaamista vaativienkin asennusprojektien toteutuksiin teollisuuden asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Me Viafin Servicen kokonaisuudessa uskomme, että aito kumppanuus syntyy paikallisesta palvelusta.

Etsimme Viafin GAS Oy:n Imatran toimipisteeseen ammattitaitoista

sähkö- ja automaatio asentajaa

Toimintamme kasvaessa, haemme tiimiimme omatoimista sähkö ja automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat ennakkohuolto- ja korjaustyöt, sekä vikatyöt liittyen paineenvähennys-, venttiili- ja kaasutankkausasemien kunnossapitoon. Työskentelet yhteistyössä tiimisi kanssa, alueena on Etelä-karjala.

Menestyäksesi tehtävässä olet jo hankkinut kokemusta sähköisen kunnossapidon tehtävistä. Mekaaninen osaaminen on eduksesi, ja olet kiinnostunut prosessitekniikasta ja kaasuista. Työ on liikkuvaa, työt suoritetaan asiakkaan kohteissa Etelä-karjalan alueella.  Tehtävä edellyttää myös luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Edellytämme sinulta:

 • Safety first -ajattelua
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Prosessien ymmärrystä ja PI-kaavioiden lukutaitoa
 • Yleisimpien tietokoneohjelmien osaamista
 • Vähintään B-luokan ajokorttia
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähkö- ja automaatioasentaja
 • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta kunnossapidon tehtävistä
 • kielitaitoa suomeksi

Katsomme eduksi:

Siemens logiikan tuntemuksen

tehtävän edellyttämät korttikoulutukset (työturvallisuus ja tulityö)

Tarjoamme sinulle:

 • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä
 • Inspiroivan ja modernin työpaikan
 • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi ja lähetä viesti Jari Johanssonille, jolta voit myös kysyä tehtävästä lisää, jari.johansson@viagingas.fi, puh. 040 170 3346 (16:00-07:00 välisellä ajalla kyselyt ainoastaan sähköpostitse)

Tutustu yhtiöömme www.viafingas.fi.

0