Sähkö- ja automaatioasentaja, Vantaa

Tuotamme kattavasti erilaisia kaasunkäytön palveluita asiakkaiden tarpeisiin

Tarjoamme ammattitaitoamme kaikkiin maa- ja biokaasun sekä nesteytetyn maakaasun käyttöön sekä elinkaareen liittyviin asioihin. Meiltä saa niin kaasulaite- kuin palveluratkaisut suunnittelusta kunnossapitoon asti. 

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Mäntsälässä, Lempäälässä, Kouvolassa ja Imatralla. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Palvelemme teollisuutta, siirto- ja jakeluverkkoyhtiöitä, biokaasulaitoksia, kaasun liikennekäytön tankkausasemia, rakennusyhtiöitä, matkailu- ja ravintolayrityksiä sekä taloyhtiöitä. Työskentelemme sadan osaavan ammattilaisen voimin, ja turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta.

Kuulumme Viafin Service -konserniin, joka pitää huolta suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä ja toimintavarmuudesta. Tätä kautta meiltä löytyy myös vahvaa erikoisosaamista vaativienkin asennusprojektien toteutuksiin teollisuuden asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Me Viafin Servicen kokonaisuudessa uskomme, että aito kumppanuus syntyy paikallisesta palvelusta.

Etsimme Viafin GAS Oy:n Vantaan toimipisteeseen ammattitaitoista

sähkö- ja automaatio asentajaa

Toimintamme kasvaessa, haemme tiimiimme omatoimista sähkö ja automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat ennakkohuolto- ja korjaustyöt, sekä vikatyöt liittyen kaasutankkausasemien ja biolaitosten kunnossapitoon. Työskentelet yhteistyössä tiimisi kanssa, alueena on Uusimaa.

Menestyäksesi tehtävässä olet jo hankkinut kokemusta sähköisen kunnossapidon tehtävistä. Mekaaninen osaaminen on eduksesi, ja olet kiinnostunut prosessitekniikasta ja kaasuista. Työ on liikkuvaa, työt suoritetaan asiakkaan kohteissa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.  Tehtävä edellyttää myös luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Edellytämme sinulta:

  • Safety first -ajattelua
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Prosessien ymmärrystä ja PI-kaavioiden lukutaitoa
  • Yleisimpien tietokoneohjelmien osaamista
  • Vähintään B-luokan ajokorttia
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähkö- ja automaatioasentaja
  • Kielitaitoa suomeksi

Katsomme eduksi:

Siemens logiikan tuntemuksen

Tehtävän edellyttämät korttikoulutukset (työturvallisuus ja tulityö)

Aikaisempi työkokemus kunnossapidon tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä
  • Inspiroivan ja modernin työpaikan
  • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi ja lähetä viesti Lennart Boozille, jolta voit myös kysyä tehtävästä lisää, lennart.booz@viafingas.fi, puh. 044 093 3180 (16:00-07:00 välisellä ajalla kyselyt ainoastaan sähköpostitse)

Tutustu yhtiöömme www.viafingas.fi.


0