Suomen Kaasuenergia: Luottamus on vahva puolin ja toisin

”Luottamus on vahva puolin ja toisin”


Viafin GASilla ja Suomen Kaasuenergialla on pitkä yhteinen historia. Kumppanusten keskinäinen luottamus on vahva ja se perustuu suoraan kommunikointiin sekä huolelliseen työnjälkeen.

Viafin GASille ja Suomen Kaasuenergialle yhteistyö on luontevaa, sillä se juontaa juurensa aikaan, jolloin molemmat olivat vielä osa Gasumia.

-  Irtauduimme Gasumista vuonna 2015 ja Viafin GAS muutamaa vuotta myöhemmin. Vuonna 2017 ostimme Gasumilta myös kaasun
vähittäismyynti- sekä lämpöliiketoiminnan, Suomen Kaasuenergian toimitusjohtaja Mika Paloranta kertoo.

Suomen Kaasuenergia -konserni on Suomen suurin kaasunjakelu- ja vähittäismyyntiyhtiö, jolla on noin 900 kilometriä omaa jakeluverkkoa.

- Toimimme Etelä-Suomessa Helsinki-, Kotka-, Lohja-, Tampere- ja Lahti-akselilla. Viafin GAS on merkittävimpiä jakeluverkostomme asennuksesta ja huollosta vastaavia urakoitsijoita, Paloranta jatkaa.

Ammattitaitoista huoltopalvelua

Suomen Kaasuenergia myy maa- ja biokaasua sekä höyry-, lämpö- ja jäähdytysratkaisuja ja sen asiakaskuntaan kuuluu muun muassa isoja elintarviketeollisuuden yrityksiä, kiinteistöjä, rakennuttajia, ravintoloita sekä kuluttajia.

Viafin GASin tekemät Suomen Kaasuenergian kaasunjakeluverkoston suunnitelmalliset ennakkohuollot ja asennukset huolehtivat osaltaan toimitusten sujuvuudesta.

-  Olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Huollot ja asennukset sujuvat ammattitaitoisesti ja ajallaan. Pitkän yhteisen historiamme ansiosta luottamus on vahva puolin ja toisin, Mika Paloranta toteaa.

Suomen Kaasuenergia avasi 6.11. ensimmäisen kaasutankkausasemansa Tuusulan Rykmentinpuistoon. Aseman urakoinnista vastasi Viafin GAS, jolle asematoimitus oli samalla uuden liiketoimintasegmentin
päänavaus. Avaimet käteen -urakkana rakennettu kaasuasema oli Viafin GAS:ille ensimmäinen oma, uuden liiketoimintasegmentin mukainen kokonaistoimitus.

-  Olemme ylpeitä, että saimme tehdä ensimmäisen oman asematoimituksemme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme, Viafin GAS:in toimitusjohtaja Jarno Anttalainen toteaa.

Hän sanoo yhteistyön Suomen Kaasuenergian kanssa olevan Viafinin tyylille uskollisesti järjestelmällistä ja suunnitelmallista.

- Kommunikointimme on rehtiä ja suoraa, sillä osa henkilöstöstämme tuntee asiakkaan edustajat jo vuosien takaa. Päivittäisenä tavoitteenamme on tehdä turvallista ja huolellista työtä Suomen Kaasuenergian
ja oman henkilöstömme parhaaksi. Tällä tavoin etenemme kohti asiakastavoitettamme, eli olla ensisijainen valinta kehittyvillä palveluillamme valituissa sopimusasiakkaissa, Anttalainen kiteyttää.

TARU SCHRODERUS

0