WANTED: Työpäällikkö Lounais-Suomeen

Viafin GAS Oy on suomalainen kaasualan asiantuntijayritys, joka on osa Viafin Service-konsernia. Viafin GAS tuottaa monipuolisesti erilaisia maakaasun ja biokaasun käyttöpalveluja kaikille asiakassektoreille. Toimitamme laitteistoja, tarjoamme asennukset sekä huollot ja korjaukset. Palvelumme kattavat koko kaasulaitteiden käytön elinkaaren suunnittelusta alkaen. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Mäntsälässä, Lempäälässä, Kouvolassa, Oulussa ja Imatralla. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.


Viafin GASilla työskentelee noin 100 henkeä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 15 milj. euroa.

Etsimme Lounais-Suomeen vakituiseen työsuhteeseen Työpäällikköä

Tehtävänäsi on käynnistää operatiivinen toimintamme Lounais-Suomessa, ja toiminnan kehittyessä toimia esimiehenä asentajille. Tehtäviisi kuuluu muun muassa:
• Toimintojen käynnistäminen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti
• Vastuullamme olevien laitteistojen toimivuudesta huolehtiminen
• Käyttö- ja kunnossapitotyö
• Alihankkijoiden työn ohjaaminen ja valvominen
• Aktiivinen yhteistyö sidosryhmien kanssa
• Osallistuminen projekteihin

Ketä etsimme:
Haemme joukkoomme luotettavaa ja mukavaa tiimin jäsentä! Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kone-, sähkö- tai automaatioinsinöörin / teknikon tutkinto sekä kokemusta työnjohto- tai esimiestehtävistä ja huoltotöistä. Odotamme joustavuutta, paineensietokykyä sekä taitoa tehdä nopeita päätöksiä. Sinulla on myös kiinnostusta tekniikkaan: painelaitteet, Atex-ympäristö, hitsaukset, sähkö ja automaatio.

Tarjoamme sinulle:
Viafin GAS tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa yrityksessä. Saat tehtävään perusteellisen perehdytyksen sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Sen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksenmukaan/mahdollisimman pian. Työtehtävät ovat pääosin Lounais-Suomessa, tukikohdan sijainti on sovittavissa.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@viafingas.fi, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika: sunnuntai 28.6.2020 asti. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Otto Mänty (otto.manty@viafingas.fi), puh. 040 532 0091 (16:00 – 07:00 välisellä ajalla kyselyt ainoastaan sähköpostitse)

0 0