Johtava ykkösvalinta turvallisissa ja kehittyvissä kaasuratkaisuissa

Kokonaisvaltaista palvelua yrityksille kaikkialla Suomessa

Viafin GAS palvelee niin isoissa kuin pienemmissäkin kaasunkäyttöön liittyvissä teknisissä asioissa. Olemme käytettävissä kaikissa kaasujärjestelmien elinkaarien vaiheissa suunnittelusta asennukseen ja kunnossapitoon.

Tuotamme ratkaisuja maa- ja biokaasun sekä nesteytetyn maakaasun käyttöön teollisuudelle, siirto- ja jakeluverkkoyhtiöille, biokaasulaitoksille, rakennusyhtiöille, liikenteelle, matkailu- ja ravintola-alan yrityksille sekä taloyhtiöille. Toimimme valtakunnallisesti. Toimipisteemme sijaitsevat Imatralla, Kouvolassa, Mäntsälässä, Lempäälässä ja Vantaalla. Käytössäsi ovat myös Viafin Servicen kaikki toimipisteet

Kaasujärjestelmien kunnossapito

Kokonaisvaltaista kaasujärjestelmien kunnossapitopalvelua. Ilman kunnossapitoa ei paraskaan tekniikka vuodesta toiseen säilytä käyttövarmuuttaan. Kaasun säätö ja -turvalaitteiden sekä käyttölaitteiden hyvä kunto takaa yritykselle turvallisen ympäristön toimia ja keskittyä omaan tuotantoprosessiin.

-kaasun käyttöputkisto
-kaasun säätö- ja turvalaitteet sekä venttiilit
-kaasun käyttölaitteet (mm. kanavapolttimet, puhallinpolttimet, infralämmittimet)
-kaasun vuotoilmaisinjärjestelmät
-kaasun määrämittaus
-etäluentalaitteiden asennus
-maakaasun käytönvalvontapalvelut
-kaasujärjestelmän kartoitus

Kaasujärjestelmä helpon ja huolettoman kunnossapidon piiriin

Viafin GAS ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa koko kaasujärjestelmän kunnossapidon yhden luukun periaatteella. Rakennetaan yhdessä kunnossapito aikataulu, joka vastaa haluttua kunnossapidon tasoa. Pitkä kokemuksemme erilaisista kaasujärjestelmistä tuo helposti eri tyyppisten ja -ikäisten laitosten kaasujärjestelmät juuri oikeanlaisen kunnossapidon piiriin. Tehdyistä huoltotöistä toimitamme kattavan raportin ja teemme ehdotuksen mahdollisista parannus- tai kehitystoimenpiteistä.

Virtausmittauslaitteiston kalibrointi- ja huoltopalvelut

Säännöllinen kalibrointi ja huolto varmistavat oikean mittaustarkkuuden.

Virtauslaboratoriossamme Kouvolassa suoritetaan vuosittain noin 200 virtausmittarin kalibrointia. Virtauslaboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima kalibrointilaboratorio K051, akkreditointivaatimus EN ISO/IEC 17025. Virtauslaboratorion pätevyysalue käsittää turbiini- ja kiertomäntämittareiden kalibroinnin mittausalueella1 m3/h – 10 000 m3/h. Virtauslaboratorion suorittama muu kalibrointi- tai huoltotoiminta ei ole akkreditoitua. Lisäksi meillä on huoltoliikkeen sinetöintioikeus (HKO09) virtausmittauslaitteille.

Palvelumme: 

-asiakkaan tilanteen kartoitus sekä huolto-ohjelmaehdotuksen rakentaminen-kiertomäntä
- ja turbiinikaasumittareiden kalibrointi ja huolto
-kaasumäärämuuntimien kalibrointi ja huolto
-kaasuvirtausmittareiden vuokraus
-mittareiden irroitus ja asennus
-uudet kaasun virtausmittauslaitteet
-kaasun virtausmittausongelmien ratkominen


Kaasunkäyttöratkaisu kiinteistöissä ja taloyhtiöissä

Kiinteistön kaasuputkisto sekä kaasulaitteet edellyttävät kunnossapitoa siinä missä muukin kiinteistötekniikka. Tarjoamme kattavasti kaiken tarvitsemanne palvelun maa- ja nestekaasukäyttöratkaisuihin liittyen. 


-tarkastukset- ja kartoitukset
-putkistosuunnittelu
-putkistosaneeraukset
-kaasulaite asennukset ja -huollot

Asiantuntija- ja suunnittelupalvelut

Kunnossapidon lisäksi käytönvalvonta- sekä kartoituspalvelumme avustavat matkalla kohti häiriötöntä kaasunkäyttöä. Palveluvalikoimaamme kuuluu lisäksi kaasujärjestelmien ja -putkistojen suunnittelu sekä laite- ja varaosatoimitukset. Myös päivystyspalvelumme on tärkeä jatkuvan prosessin varmistaja.

-turvallisuusvalvonta
-varallaolopalvelu
-käytönvalvonta
-mastotyöt
-LNG bunkraus
-kaasutankkausasemat

Vuokrauspalvelut

-rakennustyömaan tilapäislämmittimet
-jakotukit ja letkut
-kaasuvirtausmittarit